Välkommen till Thenest!

Här får du enkla tips om design både på nätet och hemma. Bygg din egen hemsida eller bygg ett snygg uterum!

Design för både ditt hem och på webben

Det lönar sig verkligen att lägga lite energi på att skapa en snygg och spännande hemsida. Likaväl att designa och inreda ditt hem med snygga möbler. Här får du tips och inspiration till båda!


Vi ger dig hela världen och lite till!

Tveka inte utan experimentera både hemma och här på webben, det går alltid att göra annorlunda om du inte skulle bli nöjd med den design du skapat. Tveka inte längre utan sätt igång och experimentera - du kommer snabbt att lära dig skapa en spännande sajt eller få drömrummet du önskat! Oavsett om du ha lite erfarenhet av webben och allt som händer här så kommer du att få nytta av våra artiklar. Vill du läsa mer om design så klicka dig vidare på "read more" länken här nedanför. Vi hoppas du hittar den information du söker och om inte så kom gärna tillbaka då vi regelbundet fyller på med intressanta artiklar.

read more

Vad vill du göra?

Vad vill du göra med din hemsida? Vill du nå kunder med din webbshop? Eller vill du nå dina vänner med din blogg? Kanske vill du berätta om något. Det spelar egentligen ingen roll vad du tänkt använda din hemsida till - du vill i alla fall presentera en spännande sajt. Det är vi säkra på. Vi ger dig många enkla tips som göra att du kommer att kunna ladda upp en snygg sida.

read more