Köp produkter och tillbehör smartare


Att jobba från datorn kräver faktiskt mer än vad du tror. Först och främst behöver du naturligtvis en dator, helst en bra sådan som klarar av alla arbetsuppgifter du har utan problem. Sedan finns det andra produkter som kan förenkla och effektivisera din arbetsbörda.

Det kan handla om en bättre mus, en eller två externa skärmar, ett nytt skrivbord eller ett bättre tangentbord. Dessutom kommer du att behöva uppdatera din dator med en ny efter några år. Det beror inte bara på att de olika komponenterna inuti burken slits ner och blir långsammare, tekniken gör också framsteg hela tiden. En gång i tiden räckte det gott och väl med 2 GB på hårddisken. Idag kan du inte ens sätta på datorn med 2 GB.

Så här handlar du smart

Att köpa in nya delar till ditt hemmakontor, eller din pc för gaming, behöver inte vara så dyrt. Idag finns det mängder av bra hemsidor att besöka som säljer delar till elektronik eller färdiga datorer. Att plocka ihop datorn själv är något billigare än att köpa en färdig dator men det tar å andra sidan längre tid och kräver en viss expertis. Ett smart sätt att handla på är att utnyttja alla kampanjer och erbjudanden som dyker upp på nätet. Detta gör du bäst genom att använda dig av sidor som kollar igenom produkterna och priserna åt dig. Du anger bara vad du är ute efter, och så får du ett mejl så fort som dina varor sjunker i pris. Sedan är det bara att ta dig till nätbutiken och handla hem produkterna till det bästa priset.