Bra tillbehör till din iPad mini 5


För att få ut mer av upplevelsen av din nya iPad mini 5 finns det mängder av tillbehör tillgängliga. Du kan klicka dig vidare på nätet för att hitta bland annat hållare, kablar och adaptrar.

Det mesta arbetet på en padda blir enklare med en Stylus-pen, så det är något du verkligen bör skaffa så tidigt som möjligt.

Modern elektronik är känslig

I och med att mängden funktioner ökar så ökar även enheternas prestanda och det blir mindre marginal för att skydda de känsliga och dyra delarna från fabrik. Användare vill nämligen ha lätta, små och nätta enheter att arbeta med. Det gör att tillverkarna istället lagt ansvaret för att skydda produkterna på användarna.

Speciellt skärmarna är känsliga för repor och behöver alltid ha extra skydd mot sprickor. Ett fodral i kombination med ett skärmskydd kommer räcka långt för att du ska kunna använda din iPad länge.

Nu för tiden är det till och med möjligt att ladda din enhet samtidigt som du kopplar in ytterligare en kontakt. Det är möjligt genom att använda en så kallad Lightning-splitter. Då kan du till exempel ladda både din Apple pencil, samtidigt som du laddar din iPad mini 5.