Allt för företagets fikarum


Det är ingen hemlighet att vi svenskar älskar att fika. Att vi gör det på jobbet är inget nytt det heller. Vi kan nog alla hålla med om att en bra fikarast förbättrar moralen, och inte minst humöret på sina anställda, eller sina kollegor beroende på vilken position man har.

Vad behövs?

I ditt fika- eller lunchrum bör det finnas en eller flera mikrovågsugnar. Detta så att du och resten av personalen har möjlighet att värma sin mat. Även en kyl och kaffemaskin är praktiskt taget oumbärliga. Det finns såklart massivs av mer lyxiga detaljer som kommer göra dina anställda ännu gladare på sin rast, men finns grunderna och en bekväm uppsättning soffor eller stolar så kommer man långt. Det inkluderar inte toalett- och duschrum. Men, det är också ett naturligt del av att ta raster, och det måste du såklart även tänka på.

Vart får jag tag på rätt varor?

Så gott som allt kan beställas på nätet. Oavsett om det gäller en ny kaffebryggare, eller en kyl. Du får ett bra utbud, möjlighet att jämföra priser och framförallt generösa retur- och köpevillkor. En bra dag på jobbet börjar nästan alltid med en god kopp kaffe, och givetvis ska lunchrummet vara en trevlig plats för de anställda att umgås på raster.