Reklam i olika former – profilreklam


När det är dags att marknadsföra ditt företag kan det vara svårt att veta vart du ska börja. Ett bra tips är att använda dig av exempelvis olika typer av alternativ marknadsföring som gerillareklam och profilprodukter.

Något som har blivit populärt på senare tid är just profilreklam för företag. Du kan med fördel använda dig av olika produkter med ditt företags logga för att synas mer på marknaden. Klicka här för att hitta olika inspirationskällor.

Tryck loggan på mössan

Det allra bästa sättet att synas är att använda dig av olika produkter som framhäver loggan på ett naturligt sätt. När du använder en mössa är det något som syns klart och tydligt när du träffar någon. Genom att ha din logga tryckt på olika mössor kan du bokstavligt talat ha levande reklamdockor gåendes med din logga.

Pennor alltid ett säkert kort

Sist men inte minst kan du använda dig av pennor för att marknadsföra ditt företag. Pennor och tändare är ett av världens mest stulna föremål. Det är lätt att lägga ifrån sig en penna och glömma den. Det är även lätt för en person som hittar en penna att plocka upp den och lägga den i fickan. Tryck din logga på en penna!