Vilket program vill du gå på i gymnasiet?


Gymnasievalet och valet av program du vill läsa, är en stor milstolpe i ditt liv. Gymnasiet ska vara en plats där du lär dig för livet. Dessutom skaffar du dig goda vänner och kunskap som kommer leda dig mot framtiden.

Kunskapsgymnasiet

Gemenskapen med dina klasskamrater är viktig för din trivsel under tiden du studerar. Vidare ska du känna att du väljer det program som intresserar dig bäst. Vet du inte vilken skola du ska välja kanske Kunskapsgymnasiet är något för dig.

Sju skolor totalt

Kunskapsgymnasiet har totalt sju olika skolor runtom i landet, med program såsom ekonomi, naturvetenskap och teknik som några exempel. Att läsa exempelvis ekonomi passar dig som är intresserad av marknadsföring, juridik eller ekonomi.

Ta en titt på deras sajt och hitta mer information för att hitta vilket program som passar just dig. Däremot, behöver du inte känna press inför ditt beslut. Det är inte livsavgörande och känner du dig fortfarande osäker finns det hjälp att få inför ditt stundande val.

Varför välja denna skola?

Välj ett gymnasium som fokuserar på kunskap, utveckling och gemenskap. Du kan dessutom få hjälp av en studiecoach som kan hjälpa dig att plugga, och sakta men säkert stötta dig inför att nå dina mål. En skola som erbjuder detta är just Kunskapsgymnasiet.